LESSONS IN LOVE: LOVE IS PATIENT, LOVE IS KIND, LOVE NEVER ENDS...

EYES ON: EVERYDAY GOLDEN SIGNET RINGS

wearemad-signet-ring-hvisk-forgyldt


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


row of stones HERE small moon HERE sun HERE eye HERE 

Mine smykker er en stor del af min daglige “påklædning”. Udover mine øreringe har jeg som regel også altid en halskæde eller flere på. Jeg prøver så vidt muligt, at skifte smykkerne ud dag til dag, så der er rotation i dem. Det er dog rigtig længe siden at jeg har gået med mine ringe. Måske fordi jeg ikke lige har nogle goto favoritter i øjeblikket. Disse signet ringe fra hvisk er dog fire rigtig gode bud på hverdagsringe. Jeg elsker signet ringe og øjet og “solen” især, ville gøre sig godt blandt mine hverdagssmykker.

Læs også: Eyes On: Victoria Mingot Jewellery

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LESSONS IN LOVE: LOVE IS PATIENT, LOVE IS KIND, LOVE NEVER ENDS...