EYES ON: YELLOW JACQUARD JACKET & A BABY BLUE FRILL SKIRT

LESSONS IN LOVE: LOVE IS PATIENT, LOVE IS KIND, LOVE NEVER ENDS…

jane-konig-lovetag-letter-pendant


ANNONCE FOR JANE KØNIG


chain HERE mini love letter HERE letter pendant HERE

Hjerternes dag står for døren og, indrømmet, så har jeg aldrig fejret – og kommer nok heller aldrig til at fejre – Valentinsdag. Men jeg er med på at hylde kærligheden. Da jeg dog ikke er særlig romantisk anlagt, bliver det nok ikke med blomster, chokolade og gaver. Jeg vil i stedet forsøge at forklare, hvad kærligheden til min kæreste betyder for mig. En kærlighed, der på syvende år indeholder dybde og nuancer. Men lad mig starte med at slå én ting fast, “I’m no expert on love”…

Læs også: New In: Eytys Ortega Boots (Found On Sale)

Ægte kærlighed. Ikke puppy love. Men sådan helt ægte kærlighed er en kærlighed, der er mere en blot forelskelse. Forelskelse kan være en illusion. Nogle gange kan man være forelsket i forelskelsen. Rigtig kærlighed består. For mig opstår ægte kærlighed først når man lærer hinanden at kende. Sådan rigtigt, udover forelskelsen. Når man kommer til at kende hinandens særheder og lærer at elske (eller acceptere) dem. Gode som dårlige. Kærlighed er at vise hengivenhed, at komplimentere hinanden, gøre hinanden stærkere, sænke paraderne, give plads (også selvom det kan være svært), tryghed, ærlighed (som ikke nødvendigvis behøver at være hudløs) og vigtigst af alt: ikke se foran når man er begyndt på en serie sammen, hvis den anden part ikke er hjemme (haha).

Kærlighed er når min kæreste griner af en af mine (mange) særheder, selvom den er ved at drive ham til vanvid. Det er når han køber en iskold Cola Zero med hjem til mig og en almindelig Cola til sig selv, fordi han ved at jeg bedst kan lide Cola Zero. Det er når vi kan grine sammen i hverdagen over opvasken, skåle sammen, være sure på hinanden og blive gode venner igen. Ægte kærlighed har ingen begrænsinger og kan rumme mere end selvet, for evigt. Dermed ikke sagt, at der ikke også er plads til forbedringer. Det vil der altid være.

i-want-real-love-baby

For mig handler kærlighed om at sætte den man elsker før en selv – uden at glemme sig selv. At acceptere et andet menneske i alle henseender. For at citere John Green i Turtles All The Way Down, som jeg netop er gået i gang med at læse, hvor hovedkarakteren beskriver kærligheden til hendes bil (Harold), som hun har arvet af sin far:

Maybe you’ve been in love. I mean real love, the kind my grandmother used to describe by quoting the Apostle Paul’s First Letter to the Corinthians, the love that is kind and patient, that does not envy or boast, that beareth all things and believeth all things and endureth all things. I don’t like to throw the L-word around; it’s too good and rare a feeling to cheapen with overuse. You can live a good life without ever knowing real love, of the Corinthians variety, but I was fortunate to have found it with Harold.”

love-is-patient-love-is-kind

wearemad-lovetag-jane-konig-08

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYES ON: YELLOW JACQUARD JACKET & A BABY BLUE FRILL SKIRT