EYES ON: EVERYDAY GOLDEN SIGNET RINGS

HYALURON SHOTS UPDATE: SKIN STATUS AFTER 30 DAYS

new-nordics-hyaluron-shots-review


ANNONCE FOR NEW NORDIC


Som jeg skrev tilbage i januar så har jeg igennem den sidste måned testet kosttilskuddet Hyaluron Shots fra New Nordic (læs første indlæg her). Et naturligt hudplejeprodukt med havtorn, tagetes og hyaluronsyre, som lover smuk og fyldig hud indefra. Og som lovet kommer hermed et opfølgende indlæg med resulater og en status på min hud igennem og efter forløbet.

Det er svært at dokumentere effekten med før/efter billeder, da der ikke er sket en “drastisk” synlig forandring. Til gengæld er der en verden til forskel i hvordan min hud føles og står imod vinterkulden. Fra altid at have kæmpet meget med tør hud i vinterhalvåret, har jeg slet ikke oplevet nogle problemer denne sæson. Min hud har ikke reageret på kulden, hvilket er en stor forandring. Huden føles mindre tør og fugtet igennem dagen – en postitiv virkning, som jeg godt tør tilskrive New Nordics Hyaluron Shots.

Læs også: Tip for Dry Winter Skin: Hyaluron Shots with Buckhorn 

new-nordic-hyaluron-03

SKIN STATUS AFTER 30 DAYS 

Jeg oplevede den største effekt tidligt i forløbet, hvor virkningen indtraf næsten øjeblikkeligt efter at have taget et shot hver morgen i en uge. Min hud føltes betydeligt mere fugtet, opstrammet og havde en fornyet glød over sig. Set i bagspejlet så er det utroligt hvor hurtigt man vænner sig til tilstanden af ens hud og effekten føltes dermed ikke ligeså “åbenlys” her 30 dage senere i forløbet. Man kan hurtigt glemme hvordan huden så ud og føltes på dag nul, men når jeg tænker tilbage så er der en ret stor forskel at mærke og se. Det ekstra “skud” hyaluronsyre har været med til at binde fugten i min hud og fået den til at fremstå sundere og med mere glød.

New Nordic Hyaluron Shots indeholder desuden naturlige ikke genetisk modificere ingredienser samt er fri for mælkeprodukter og gluten. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil.

hyaluron-shot-skin-00

NEW NORDIC HYALURON SHOTS:

  • Hyaluronsyre forekommer naturligt i huden og er med med til at støtte hudens struktur sammen med kollagen, som normalt mindskes med alderen.
  • Skin Care Hyaluron Shot er drikkeampuller, der tages dagligt i min. 24 dage.
  • Skin Care Hyaluron Shot drikkeampuller kan tages alene eller i tillæg til Skin Care Collagen Filler, som en naturlig del af den daglige skønhedsrutine.

New Nordic Hyaluron Shots kan købes i helsekost butikker landet over, hos Matas samt på New Nordics egen webshop. En pakke Hylaluron Shots indeholder 8 ampuller (til 8 dage) og koster 159 DKK.

Deltage i konkurrencen om 3 x 8 Hyaluron Shots fra New Nordic ved at klikke forbi min Instagram og deltag i konkurrencen! Vinderen vil blive offentliggjort søndag d. 11. 

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYES ON: EVERYDAY GOLDEN SIGNET RINGS