BEIGE LEATHER, PLEATS & THE BLACK ANGEL SNEAKERS

SHOP MY CLOSET ON SUNDAY AT TRADONO MARKET

wearemad-tradono


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


På søndag bliver det uigenkaldeligt sidste gang Tradono holder loppemarked på Papirøren når årets første Tradono Marked bliver afholdt. Jeg har været så heldig at få fat i en af de (meget hurtigt udsolgte) stande, hvor jeg igen sælger ud af garderoben. Efter to tidligere succeser på Papirøren, har jeg derfor igen ryddet ud i garderoben og pakket alt hvad jeg overhovedet kunne finde, som jeg ikke længere bruger og derfor skal videre i systemet. Der vil bl.a. være items fra mærker som Acne Studios, Céline, Ganni, Lovechild 1979, sneakers, en hel masse sko (primært str. 39), en smuk vintage pels, tasker, accessories, en hel del high street og meget mere at finde i min stand.

Og fordi hallen med foodtrucks, som bekendt er lukket har Tradono selvfølgelig sørget for, at der vil være nogle foodtruck foran hal 2, hvis man skulle blive sulten efter at have shoppet. Du kan læse mere om søndagens loppemarked her. Vi ses!

Tradono Market 
Søndag d. 11/02 fra kl. 10-16
Hal 2, Trangravsvej 22, 1436 København

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEIGE LEATHER, PLEATS & THE BLACK ANGEL SNEAKERS