8 THINGS I WANT TO DO IN FEBRUARY

THE ULIMATE SNEAKERS: RAF SIMONS X ADIDAS OZWEEGO III

ozweego-raf-simons-adidas-01


ANNONCE FOR MADS NØRGAARD


Sjældent har jeg været så begejstret for et par sneakers, som jeg er for den nye Ozweego III fra Raf Simons samarbejdet med Adidas. Der gik derfor ikke længe før de sad på mine fødder, da Mads Nørgaard postede dem på deres Instagram sidste uge. Den yderst hypede “fashion sneaker” forhandles eksklusivt i butikken i Tullinsgade, hvor den kan erhverves til lige under 2700 kr. Jeg har faktisk ikke haft det så vildt over et par sneakers siden jeg kastede min kærlighed på Acne Studios Manhattan sneakers sidste år. En sneaker der meget vel kunne være inspireret af Ozweego, som Adidas lancerede tilbage i 2013 og dermed var på forkant med ift. sæsons “chunky sneaker” trend.

Læs også: New In: Acne Studios “Manhattan” Sneakers

sneakers RAF SIMONS X ADIDAS via MADS NØRGAARD coat H&M (SIMILARknit H&M (SIMILARjeans 2ND ONE bag GUCCI

ozweego-iii

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 THINGS I WANT TO DO IN FEBRUARY