PRETTY PASTELS & WHITE COWGIRL BOOTS

NEW IN: NIKE AIR MONARCH IV (COME TO DADDY!)

nike-air-monarch-iv-release-dad-sneaker


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


white sneakers NIKE AIR MONARCH IV black sneaker NIKE AIR MONARCH IV

Det gik ellers lige så godt med mit “shoppestop” i februar. Indtil det alligevel viste sig at jeg har en rygrad som en regnorm, når det kommer til shopping og i dette tilfælde sneakers. For da Sidsel kom forbi kontoret igår og viftede sine nye Nike Air Monarch IV sneakers for næsen af mig, som hun netop havde købt i Rezet, kunne jeg ikke modstå fristelsen. Efter lidt overvejelsen besluttede jeg mig for at skoen var et “brud” på mit eget løfte værd og gik imod mine principper forbi butikken på vej hjem fra kontoret. Det viste sig selvfølgelig at skoene var revet væk og jeg måtte gå tomhændet hjem. Men som aftnen skred frem kunne jeg alligevel ikke få skoen ud af mit hoved og en enkelt googlesøgning resulterede i, at skoene var klikket hjem på 5 minutter. Det viste sig nemlig at Zalando har Nike Air Monarch IV på lager i næsten alle størrelser.

NIKE AIR MONARCH IV

Den klassiske Nike Air Monarch har formået at opnå kultstatus igennem de senere år og er i den grad tilbage i modebilledet, som et godt (og budgetvenligt) bud på tidens største sneaker-trend, nemlig ”chuncky dad/fashion sneaker” trenden. Modellen tilhører en af Nike’s bedst sælgende sko og er en rigtig “Walmart”-sneaker, som pga. dens alsidighed, høje komfort og lave pris har vist sig at have stor appel til ældre mennesker. Herunder især fædre åbenbart, hvorfor tilnavnet “dad-sneaker” er opstået. De seneste sæsoner har den yngre generation taget skoen til sig og Nike Air Monarch IV er netop nu på toppen af sin hype.

Det blev til hele 16 dages detox med en enkelt ups’er, som let kunne blive en slippery slope da jeg allerede her til morgen har taget mig selv i at tænke “jeg kunne da også lige bestille en prikket nederdel hjem inden Marrakech. Den ville da være fin at have med”. Og ja det ville den, men efter mit lille uheld med ovenstående er der definitivt lukket for det varme vand resten af måneden.

FOLLOW ON INSTAGRAM

4 COMMENTS

 • Nanna Ingerslev

  Hvad størrelse har du i skoene?😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Nanna
   Størrelse 39. Min normale størrelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Så flotte sko jo! Hvordan er de i størrelsen? Skal man vælge sin normale størrelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Louise
   Jeg har faktisk bare bestilt min normale størrelse og håber på at de passer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRETTY PASTELS & WHITE COWGIRL BOOTS