NEW IN: NIKE AIR MONARCH IV (COME TO DADDY!)

15 THINGS I DID THIS WEEK… (#1)

hooked-pokebowl


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Der har ikke været meget vinterferie over min uge, som mest af alt var præget af en helt almindelig uge med arbejde, møder og hverdag. Dermed ikke sagt at det ikke var en god uge. Hermed en ny tilføjelse til “weekend list” kategorien i form af en lille opsummering af ugen der gik. Uge 7 var ugen hvor jeg blandet andet…

Læs også: 8 Things I Want to do in February

 1. Fejerede Valentinsdag i selskab med Jane Kønig til en hyggelig middag i kærlighedens tegn med Society B plus venner.
 2. Squattede ind i den fjerde uge af mit Power Traning forløb med Lotte Arndal hos Arndal Spa & Fitness. Træningsdagbog kommer snart!
 3. Bookede sommerferie til Grækenland. Nærmere betegnet en lille græske ø, som min kæreste og jeg vi skal gense efter at have forelsket os i øen tilbage i 2016.
 4. Ikke fik spist fastelavsboller, hvilket egentlig var planen.
 5. Gennemgik tredie “shoppe-fri” uge af februar med succes. Eller næsten. Som bekendt kunne jeg jo ikke helt modstå fristelsen da jeg fandt den “ultimative dad-sneaker” online, som jeg skrev om her.
 6. Hørte podcastserien All Inclusive med Simon Jul og “Jeg er mobilafhængig” med Thomas Skov. Meget apropos punkt #7 på forrige søndags liste med 8 ting jeg vil lave i februar – iøvrigt en meget anbefalelsesværdig podcast, hvis man gerne vil skære lidt ned på sit mobilforbrug.
 7. Fandt ud af at jeg i gennemsnit bruger lige under 3 timer om dagen på min telefon. Hvilket ikke er så slemt som frygtet, men stadig lige i overkanten. Vil gerne ned på max. 2 timer.
 8. Bestilte søndagsfrokost fra Hooked, hvilket viste sig at være helt vildt lækkert!  Jeg fik en poke bowl og min kæreste en fish burger. Rabatkoden WEAREMAD giver stadig 50 DKK rabat på din første ordre via Wolt.
 9. Så filmen Super Dark TimesNetflix. En film om to teenage drenges venskab der bliver sat på prøve efter et tragisk uheld og tager en meget uventet drejning… Filmen er ikke for sarte sjæle.
 10. Forelskede mig i et par hvide støvler, som jeg drømmer om at style med blå jeans og pasteller.
 11. Færdigjorde årets anden bog, nemlig Turtles All the Way Down af John Green. Min første bog af forfatteren, men helt sikkert ikke den sidste!
 12. Endelig fandt den perfekte erstatning for min gamle læderjakke fra Mads Nørgaard, som jeg mistede sidste år! Har selvfølgelig ikke klikket den hjem endnu jf. punkt #4.
 13. Drak 117 kopper kaffe. Eller måske ikke helt så mange. Men det blev til en del.
 14. Begyndte nedtællingen til min fødselsdag i marts hvor min kæreste, traditionen tro, har booket en weekend getaway til et hemmeligt sted… Jeg har absolut ingen idé om hvor vi skal hen og er vildt spændt!?
 15. Blev mere forelsket i Burberry’s ikoniske tern end nogensinde før, efter at have set Christopher Bailey’s sidste kollektion, February 18, til LFW. Især de nye regnbuetern, OMG! Denne ternede tote måtte ihvertfald gerne flytte ind i min garderobe.

FOLLOW ON INSTAGRAM

7 COMMENTS

 • Julie

  Ja, jeg kunne også godt tænke mig at vide hvordan i tager til Grækenland? Flyver i direkte til øen eller flyver i til Athen og så tager en færge? 🙂 Jeg sidder nemlig også selv og skal booke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Julie
   Det er en meget lille ø, så vi flyver til Athen og sejler videre fra Piræus dagen efter og ud til øen. Tænker evt. at lave et indlæg om det når det hele er på plads? Det kan nemlig godt virke lidt uoverskueligt hvis man ikke har prøvet det før, men til gengæld alle rejseleddene værd! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj, Grækenland har længe været på min ønskeliste – lækkert 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Grækenland er bare altid en sikker vinder! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Må man spørge hvilken græsk ø I skal til? Sidder selv og skal booke rejse og vi vil gerne til en dejlig lille græsk ø 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Maja
   Jeg holder den lige hemmelig indtil vores Airbnb er confirmed. Det er en nemlig en micro lille ø, hvor der ikke er helt vildt mange hoteller eller airbnb’s så der er rift om pladserne. Men laver et indlæg ligeså snart det er på plads! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Ah selvfølgelig! Helt forståeligt, det lyder spændende. Glæder mig til indlægget så 😄

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: NIKE AIR MONARCH IV (COME TO DADDY!)