15 THINGS I DID IN WEEK 7...

BLACK LEATHER SHEARLING JACKET, MATCHING PINK & A SMALL WORKLIFE UPDATE

wearemad-weekday-cyborg-jacket


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


jacket WEEKDAY pants WEEKDAY sunglasses KOMONO (SIMILAR) sneakers ACNE STUDIOS (SIMILAR) necklace BLUEBILLIE tote bag MARNI

Weekenden gik alt for stærkt. Min kæreste og jeg havde planlagt at tage forbi Planetariet og se 3D dokumentaren Journey to Space igår aftes, men kom altså ikke helt så langt. Det endte istedet med at vi blev hjemme, slappede af og arbejde lidt. Mandagen starter med et spændende møde og ellers står den på mere arbejde og et par events inden jeg runder ugen af på kontoret og tager til Sverige for, at holde weekend med min kæreste fredag.

Måske står det lidt uklart hvad det er jeg mener når jeg skriver “arbejde”. For de fleste er nok ikke helt klar over hvad dette helt præcis indebærer for mig. Jeg har længe overvejet at skrive en update på mit worklife som selvstændig, da det måske ville have interesse for nogle af jer der læser med. Udover bloggen har jeg nemlig et par andre projekter kørende på sidelinien og så arbejder jeg freelance, som digital konsulent og content creator for et PR bureau. Men måske jeg skulle samle det hele i et indlæg? Hvad tænker I?

Læs også: Working at the Carwash (the Camel Coat Diaries)

wearemad-weekday-cyborg

FOLLOW ON INSTAGRAM

4 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 THINGS I DID IN WEEK 7...