CLOSE-UP: YELLOW HAIR CLIP, CHUNKY HOOPS & MATCHING KNIT

EYES ON: RED, WHITE & BLUE

wearemad-ganni-burburry


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


knit GANNI sunglasses KOMONO t-shirt BURBURRY jeans WEEKDAY bag GANNI socks MADS NØRGAARD hair clips &COPENHAGEN sneakers NIKE

På lørdag går turen til Marrakech og selvom min app lover op mod 23 grader og sol, så har jeg lige pt. svært ved at forestille mig hvordan varme føles efter de sidste par måneder med kulde i Danmark. Jeg forestiller mig at min kuffert kommer til at indeholde noget a la ovenstående, inklusive mine nye yndlings sneakers samt et par kjoler og nederdele. Derudover havde jeg ikke noget imod at med bringe de cool firkantede solbriller fra Komono samt den matchende tote bag fra Ganni som carry-on.

Læs også: Wool Cable Knit & A Hint of Yellow

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CLOSE-UP: YELLOW HAIR CLIP, CHUNKY HOOPS & MATCHING KNIT