MARRAKECH AND IT'S DARK SIDES (10 HELPFUL TIPS TO THE MEDINA)

GUCCI INTERLOCK G TIGHTS

gucci-stockings


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


tights GUCCI

Tilbage i december kikkede jeg et par Interlock G tights hjem fra Gucci. Dengang var de ikke på lager, men det kom de i februar hvor de blev sendt afsted til mig. De hvide strømper er endnu ikke blevet luftet, da jeg gemmer dem til lidt varmere temperaturer senere på foråret. Men jeg tænker umiddelbart at de er en god undskyldning for, at bruge nogle af mine lyse underdele og kjoler i garderoben (eller denne lyserøde blondekjole fra Ganni), som jeg ellers har meget svært ved at sætte et par sorte nylons til. Strømperne findes også en en halvlang lyserød version, som kunne været ret finde over et par nylons eller til et par cropped bukser og sneakers.

Læs også: Nike Air Monarch IV

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MARRAKECH AND IT'S DARK SIDES (10 HELPFUL TIPS TO THE MEDINA)