DREAMING OF WHITES & BEGIE FOR A SUNNY ESCAPE

NEM HVERDAG: GODE RÅVARER OG VALGFRIHED MED RETNEMT MÅLTIDSKASSER

ret-nemt-04


ANNONCE FOR RETNEMT MÅLTIDSKASSER


I søndags modtog vi vores første levering fra RetNemt Måltidskasser. En levering jeg har glædet mig rigtig meget til! Jeg elsker at lave mad fra bunden med gode råvarer og prioriterer i høj grad god kvalitet og økologi, men jeg bryder mig meget lidt om at handle ind i hverdagen. Jeg ved faktisk næsten ikke noget værre end at skulle i supermarkedet og handle ind midt i “rush hour”, hvilket jeg til hver en tid forsøger at undgå.

Udover at være nemt og spare en for unødvendig tid i supermarkedet, så skiller RetNemt Måltidskasser sig ud fra andre måltidskasser ved at tilbyde valgfrihed til at sammensætte sine egne ugemenuer. Det vil sige at menuen ikke nødvendigvis er fastlagt eller forudbestemt for en. Man sammensætter nemlig selv sine retter, uger og mængde af mad efter behov og smag. På den måde undgår man at få madvarer eller retter man ikke ønsker og undgår madspild, hvilket jeg sætter meget stor pris på og ofte har oplevet som et problem ved andre alternativer.

Læs også: Nemme og sunde morgenvafler af havregrød

Denne uge har vi fået leveret råvarer til 3 dage af 3 portioner, så der er mulighed for at have lidt mad tilovers til frokost dagen efter når jeg arbejder hjemme. Normalt spiser vi vegetarisk de fleste af ugens dage, hvilket også er en mulighed med RetNemt Måltidskasser. Denne uge har jeg dog selv sammensat menuen lidt anderledes end normalt, med Risotto med røget laks, citron og purløg, Kylling med couscous, citron og fennikel samt Spansk Mandelkylling med sofrito og paprikaristede kartofler. Jeg har også allerede sammensat næste uges menu, der bl.a. byder på en WeCare menu med lammeburger, tomat-okra chutney og sødekartofler, som ved bestilling samtidig støtter CAREs arbejde for verdens fattige med 20 kr. Du kan se flere af denne uges menuer her.

retnemt-03

OM RETNEMT MÅLTIDSKASSER

Råvarer
RetNemt Måltidskasser består af op til 80% økologiske råvarer og op til 100% økologi i nogle kategorier. Derudover er størstedelen af råvarerne lokale/af dansk oprindelse, fra friland, bæredygtige og nøglehulsmærket. Råvarerne der derfor en høj fødevarekvalitet og alle grønsager leveres derfor friske hver morgen fra Grønttorvet, frisk fra Fiskehallen Tvilling, kød fra Gert Nielsen, 3. generations dansk slagter, gårdkylling fra de Danske Familiegårde og tørvarer fra Urtekram mm. Derudover leveres alle råvarer i afmålte mængder for at undgå madspild.

Fleksibilitet og valgfrihed
Hos RetNemt Måltidskasser sammensætter man selv sin menu eller madplan og man vælger selv hvilke retter der skal på menuen. RetNemt Måltidskasser foreslår nogle retter til en baseret på sine ønsker/tidligere valg, men man har også mulighed for frit at vælge andre retter ud fra ugens 10-11 retter indenfor et række kategorier som f.eks. RetSundt, RetLuksuriøst, RetEksotisk, FiskeRet osv. Du kan se næste uges madplan her samt de forskellige kategorier via madplanen.

Konceptet bygger på nem adgang gode råvarer til en god pris samt valgfrihed . Man kan derfor ændre antallet af portioner fra dag til dag. Får man f.eks. normalt til 2 personer, men ved, at man får gæster en aften, kan man nemt opgradere til f.eks. 4 personer. Samtidig vælger man selv hvilken ugedag RetNemt Måltidskasser skal levere, ift. hvad hvilken ugedag der passer bedst. Vil man gerne undgå visse råvarer og ingredienser som f.eks. mejeriprodukter eller kød, kan man fravælge disse i sine personlige indstillinger på RetNemt Måltidskasser hjemmeside. Man kan altså fravælge bestemte madevaregrupper, som ikke passer ind i madvaner.

Sidst men ikke mindst så sparer man tid på besværlige indkøb, undgår usunde fastfood løsninger, slipper for kedelige madplaner med standardretter som kører i rotation og undgår madspild. Så der i stedet er tid til at hygge sig omkring aftensmaden med et hjemmelavet måltid tilberedt på under 30 min. frem for at stresse over indkøb og madlavning i hverdagen.

ret-nemt-anmeldelse

Online bestilling og rabat
Det er “ret nemt” at bestille RetNemt Måltidskasser 
og samtidig også ret sjovt at sammensætte ugens menuer. Bestillingen foregår via 4 simple valgmulighder:

  • Hvor ofte man vil havet leveret mad.
  • Om man vil have mad til 2, 3, 4 eller 6 personer.
  • Hvor mange dage man vil have mad til pr. levering.
  • Hvilken slags mad man kan lide og tåle.

Når dette info er indtastet er det blot at klikke bestilRetNemt Måltidskasser leverer måltidskasserne til døren på den valgte ugedag (typisk to forskellige ugedage indenfor ens postnummer) inden kl. 17 og man behøver ikke at være hjemme når leveringen foretages. Du kan læse mere om bestillingsprocessen her.

Lige nu kan du få en særlig introrabat til RetNemt Måltidskasser som giver 20% på de 2 første måltidskasser med at følge linket her.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DREAMING OF WHITES & BEGIE FOR A SUNNY ESCAPE