NEM HVERDAG: GODE RÅVARER OG VALGFRIHED MED RETNEMT MÅLTIDSKASSER

EYES ON: THE STAUD BISSETT BUCKET BAG

staud-bissett-bag


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


back HERE blue crocodile HERE brown HERE brown crocodile HERE

Selvom jeg længe har været forelsket i Simon Miller’s ret fine bucket bags, så må jeg indrømme at taskerne har fået kamp til stregen af de smukke, og lidt mere budgetvenlige, tasker fra STAUD. Jeg overvejer derfor lige nu om en af de fine STAUD tasker skal være en fødselsgave til mig selv? Det tiltaler mig nemlig ret meget at tasken kan lukkes ved hjælp af den indsyede “poselukning” og at læderet er mere stift til forskel fra Simon Miller’s bucket bags. Nu er spørgsmålet blot hvilket farve jeg skal vælge? Tasken findes også i de fineste pastelfarver, som bl.a. lyserød og lyseblå, men jeg må nok erkende at sort eller brun passer bedre sammen med resten af min garderobe.

Læs også: Dreamning of Whites & Beige for a Sunny Escape

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

 • Rikke

  Jeg må indrømme at jeg har meget svært ved at forstå hypen om STAUD taskerne. Jeg vil meget hellere bruge mine penge på Mansur Gavriel, når det kommer til en bucket bag, eller en af de klassiske fra LV.
  Ja Staud er lidt billigere end MG, men jeg ser dem ikke holde værdi ret godt, og de er meget mindre brugbare end MG.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Rikke
   Haha nej fair nok. Jeg syntes også både LV og MG’s bucket bags er ret fine, men må indrømme at jeg virkelig er faldet for STAUD’s 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEM HVERDAG: GODE RÅVARER OG VALGFRIHED MED RETNEMT MÅLTIDSKASSER