EYES ON: THE STAUD BISSETT BUCKET BAG

CHECKMATE: GREY SUIT, WHITE SOCKS & NIKE AIR MONARCH

weekday-suit-01


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


suit WEEKDAY knit & OTHER STORIES socks BALENCIAGA sneakers NIKE bag GUCCI earrings JANE KØNIG

Igår var en af de dage der i kalenderen så en smule uoverskuelig ud, fordi jeg havde klemt fem aftaler ind på samme dag afbrudt af en times træning midt på dagen. Det blev dog på trods af mine bange anelser en rigtig god dag (udover det lille udbrud i min Story over Instagrams forringede uploads kvalitet…) Derudover fik jeg en del komplimenter for mit ternede suit og mine nye yndlings goto Nike Air Monach IV sneakers, som har siddet på mine fødder lige siden jeg klikkede dem hjem tilbage i februar.

Læs også: The Joy of Dressing as a Middle Aged Man & The Ultimate “Dad Sneaker”

wearemad-weekday-checked-suit

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYES ON: THE STAUD BISSETT BUCKET BAG