LE JARDIN MAJORELLE & MUSÈE YVES SAINT LAURENT

PACKING LIST: WHAT TO PACK FOR A WEEKEND GETAWAY?

carry-on-packing-list


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Da jeg går min “fødselsdags uge” imøde er der en lille getaway at se frem til i næste weekend, hvorfor jeg tænkte at det ville være på sin plads med en re-post at min weekend getaway pakke guide. Selvom jeg ingen anelse har om hvor vi skal hen, så har min kæreste informeret mig om at jeg skal pakke til nogenlunde samme temperatur som i Danmark, måske lidt varmere, og at jeg skal pakke en weekendtaske til 3 dage. Hvilket højst sandsynligt betyder, at destinationen bliver et sted i Europa. Til forskel fra sidste år hvor turen gik til New York, som I kan gense i min lille guide her.

Læs også: 48H in Brussels: 11 Cool Spots to Visit on a Weekend Getaway

travel-outfit-daniel-silfen

trench coat TOTÊME hat HOLZWEILER jeans TOTÊME earrings MARIA BLACK t-shirt HOLZWEILER hand balm AESOP sneakers NIKE bag DANIEL SILFEN tote SAINT LAURENT

Det kræver lidt overvejelser “pakke wise” at rejse med håndbagage, som både skal kunne indeholde tøj, sko og toiletartikler til en hel weekend. Hvorfor jeg har lavet ovenstående liste til det mest nødvendige. Vigtigst at alt er dog at pakke hensigtmæssigt ifølge vejrudsigten, som jeg blindt stoler på at min kæreste har styr på og dernæst er det, som altid, vigtigt at pakke i “outfits”, så man ikke ender med at optage unødvendig plads i bagagen på noget man alligevel ikke vil få brugt. Ovenstående items ville bestemt gøre sig godt, som “rejse outfit” hvor både jeans, sko og accessories ville kunne genbruges weekenden over. Der er ihvertfald ingen tvivl om, at mine Nike Air Monarch sneakers skal med i bagagen!

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LE JARDIN MAJORELLE & MUSÈE YVES SAINT LAURENT