PACKING LIST: WHAT TO PACK FOR A WEEKEND GETAWAY?

HYDRATION & RADIANCE: COMME DEUX DROP SERUM BOOSTER

comme-deux-04


PRODUKTET ER MODTAGET I GAVE


hydration serum COMME DEUX

Tilbage i februar skrev jeg om den lyserøde fugtmaske fra Comme Deux, som jeg er ret glad for og bruger jævnligt i min daglige skønhedesrutine når min hud har brug for lidt ekstra glød. Den fugtgivende serum booster fra samme brand er ligeledes røget direkte ind på min favoritliste. Jeg har brugt den til at tilføre ekstra fugt til min hud efter rens og toner morgen og aften, inden jeg har påført dag eller natcreme. Konsistensen er meget flydende, næsten som en olie og giver udover fugt en fin glød – og uden tvivl et produkt jeg vil købe igen!

Læs også: Mask of the Day: Comme Deux, #PinkPaint Hydration Mask

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PACKING LIST: WHAT TO PACK FOR A WEEKEND GETAWAY?