HYDRATION & RADIANCE: COMME DEUX DROP SERUM BOOSTER

NEW BAG FROM DANIEL SILFEN (HAPPY BIRTHDAY TO ME!)

katrine-daniel-silfen


ANNONCE FOR DANIEL SILFEN


bag DANIEL SILFEN strap DANIEL SILFEN

Som nogle måske spottede på Instagram tidligere på måneden, da jeg var i Marrakech, har jeg fået en ny taske fra Daniel Silfen. Udover at jeg rent faktisk deler navn med den fine lille Katrine taske, som fås i et hav af forskellige farver, så har tasken været min goto hverdags taske hele marts. Tasken fungerer perfekt til de mest nødvendige ting i kombination med en tote til computer mm. i hverdagen eller alene til de dage man ikke har brug for ekstraplads eller skal ud og kan styles med den ret cool ekstra Vera rem med farvede eyelets.

Læs også: Checkmate: Grey Suit, White Socks & Nike Air Monarch

Og nu til noget helt andet. I dag er det nemlig min fødselsdag! Og første gang i 4 år, hvor jeg rent faktisk skal fejre den hjemme i København, da jeg først får min fødselsdagsgave på fredag, hvor min kæreste har arrangeret en lille weekend getaway som sædvaneligt. Jeg har stadig ingen idé om hvor vi skal, hen men har efterhånden nogle ret gode bud…

sunglasses KOMONO book EXIT WEST, MOHSIN HAMID tan spray COOLA bag DANIEL SILFEN

daniel-silfren-katrine

wearemad-daniel-silfen-katrine-taske

FOLLOW ON INSTAGRAM

1 COMMENT

  • Marlene

    Skørt spørgsmål, men hvor er dine strømper fra? De er super seje til de sandaler 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HYDRATION & RADIANCE: COMME DEUX DROP SERUM BOOSTER