NEW BAG FROM DANIEL SILFEN (HAPPY BIRTHDAY TO ME!)

BEDROOM INTERIOR: ORGANIC BEDDING & NEW HEADBOARD

ellos-bedding-cover


ANNONCE FOR ELLOS


bedding ELLOS headboard ELLOS bedside lamps ELLOS vase ELLOS

Vi er endelig ved at være helt på plads med soveværelset efter et mindre “opdaterings projekt”, som vi påbegyndte sidste år. Et projekt der bl.a. indebar en lyserød bagvæg. I forbindelse med Ellos seneste bedding kampagne, har jeg klikket det lækreste matchende økologiske sengetøj hjem til vores nye soveværelse samt den smukkeste sengegavl i velour, der erstattede vores tidligere sengegavl i genbrugstræ.

Læs også: Bedroom Interior: Dark Rose & Breakfast in Bed

ellos-bedding-headboard

Det økologiske sengetøj er vitterligt noget af det blødeste sengetøj jeg længe har oplevet og både min kæreste og jeg snakkede igår aftes om at det virkede helt hotel agtigt, på den gode måde, at skulle i seng. Det eneste vi mangler nu er blot en ny (og større) seng, som prikken over i’et.

ellos-bedding-cover-02

Den mørke sengegavl i velour har i højere grad “samlet rummet”, til forskel fra vores tidligere lyse sengegavl, og jeg syntes faktisk at den fungerer meget bedre end forventet. Under har jeg fundet flere items fra Ellos meget fine interiør kollektion, som måske kan inspirere til at “få stilen”. Du kan finde mere inspiration til soveværelset på Ellos webshop her og her.

chair HERE pillow HERE plant HERE pot HERE vase HERE rug HERE organic bedding HERE table HERE marble tray HERE

ellos-bedding-interior-bedrom

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW BAG FROM DANIEL SILFEN (HAPPY BIRTHDAY TO ME!)