CASHMERE CO-ORDINATED & A BIRTHDAY WEEKEND GETAWAY

48H IN LONDON: 11 COOL SPOTS TO VISIT IN SOHO & SHOREDITCH

london-35


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Som nogle måske bemærkede på Instagram over weekenden, så fejerede jeg min fødselsdag i London. Traditionen tro havde min kæreste nemlig arrangeret en “hemmelig” weekend getaway, som jeg måske eller måske ikke, nåede at gætte inden afrejse. Eller det vil sige at jeg havde en rimelig god fornemmelse af hvor vi skulle hen denne gang, da min kæreste måske var kommet til at tale en lille smule over sig. Og jeg blev da også bekræftet i mine anelser da vi ankom til terminal F i lufthavnen og skulle igennem paskontrollen, og dermed kunne konstatere at destinationen var London!

Læs også: 48H in Brussels: 11 Cool Spots to Visit on a Weekend Getaway

Efter en kort flyving ankom vi fredag eftermiddag til London og checkede ind på M by Montcalm i Shoreditch “Tech City” for, efter et hurtigt tøjskift, at smutte ned på den nærmeste pub til en “after hours” pint inden middagen. Weekenden gik primært med at gå Shoreditch og Soho tynd, afbrudt af Pub-pauser selvfølgelig, og en masse god mad (!). Værd at fremhæve er restauranten Blanchette, som både min kæreste og jeg var ret vilde med.

Hermed mine 11 bud på cool spots til en hyggelig weekend i London:

london-08

london-11{Avocadotoast med banan- og kaffe smoothie på mandelmælk hos Barber & Parlour}

SHOREDITCH

EAT

#1. Barber & Parlour
64-66 Redchurch St, London

I en gammel fabriksbygning nær Brick Lane faldt vi tilfældigvis over Barber & Parlour, som er et Soho House initiativ med kombineret barber/damefrisør, restaurant, biograf og butik/gårdbutik. Et helt igennem fantastisk koncept, som man med sikkerhed ikke vil fortryde at lægge vejen forbi.

#2. ACE
100 Shoreditch High St, London

Et af mine absolut yndlings hoteller, Ace Hotel’s branch i Shoreditch er gennemført og bestemt et besøg værd – hvad enten det er som overnattende gæst eller for at nyde maden i restauranten.

#3. The Hoxton
81 Great Eastern St, London

Hotelkæden The Hoxton’s afdeling i Shoreditch, byder lissom ovenstående, på mere end blot en blød send. Hotellet har en “åben lobby” hvilket betyder at der er rig mulighed for, at besøge en af hotellets restauranter eller snuppe en drink, hvilket man bestemt ikke bør snyde sig selv for, selvom man ikke er overnattende gæst.

SHOP

#4. Labour And Wait
85 Redchurch St, London

Den lille “general store”-inspirerede koncept butik, Labour And Wait, byder på et nøje kurateret udvalg med fokus på outdoor, køkken og små objekter, man ikke troede man manglede.

#5. Browns East
21 Club Row, London

Butikken på Club Row er Browns seneste udvidelse til webshop emperiet og tilføjer en helt ny dimension til konceptet. Butikken er smukt indrettet og byder på et eminent udvalg at high end brands og bestemt et besøg værd hvis man befinder dig i bydelen.

#6. DECIEM The Abnormal Beauty Company
Unit 12 2, 10 Bethnal Green Rd, London

Beauty heaven til budgetvenlige priser og London’s tætteste svar på hvad Glossier er i NYC. What’s not to like? Jeg begik desværre den fejl at besøgte DECIEM The Abnormal Beauty Company ved The Market, hvilket var en stor fejl da jeg måtte opgive pga. kø. Mit bud er at butikken på Bethnal Green, måske er et bedre valg?

london-china-townfive-guys-london{Vi skulle selvfølgelig også smage om Five Guys burgers kunne måle sig med Shake Shack. Begge gode, men igen af dem kommer dog i nærheden af In-N-Out, hvad angår amerikanske burger joints} 

SOHO

EAT

#7. Bob Bob Ricard
1 Upper James St, Soho, London

Den ikoniske Soho-restaurant, Bob Bob Ricard, byder på en luksuriøs engelsk og russisk menu til en eklektiske kundekreds og er kendt for at være en af Londons mest glamourøse beværtninger. Hvert bord er udstyret med en ‘Press for Champagne’ knap, som er umulig ikke at komme til at trykke på mere end en gang…

#8. Blanchette
9 D’Arblay St, Soho, London

Bag en grønmalet facade i Soho finder man den franske bistro Blanchettehvor stemningen er uformel og konceptet er små delbare retter – en af mine favoritmåder at spise ude på hvis man bare er to! Vi bestilte 5 meget velsmagende retter og en flaske vin. En helt igennem god aften med god mad, vin og god betjening. Blanchette har desuden en søster-restaurant i Shoreditch på Brick Lane.

#9. Sketch 
9 Conduit St, Mayfair, London

Den lyserøde restaurant og gastro-brasserie Sketch er et must hvis man besøger London, omend det er til middag eller high-tea. Men husk at book bord i god tid!

SHOP

#10. Dover Street Market
18-22 Haymarket, London

London-butikken ligger på grænsen af Soho, men bør alligevel nævnes da den er et absolut must når det kommer til shopping. Dower Street Market er en af mine absolut yndlings butikker når det gælder high end og et farligt bekendtskab, da det er næsten umuligt ikke at gå tomhændet derfra.

london-14lazy-hunter-camden

#11. Lazy Hunter
117 Kentish Town Rd, London

Lørdag spiste vi desuden sen morgenmad på Lazy Hunter i Camden. Restauranten ligger i en stille område ikke lagt fra Camden Market og er et besøg værd til en sen morgenmad, frokost eller middag. Jeg fik scrambled eggs med laks og surdejsbrød og min kæreste fik den helt store “english breakfast” med æg, pølse, black pudding, baked beans, bacon mm.

london-28

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CASHMERE CO-ORDINATED & A BIRTHDAY WEEKEND GETAWAY