48H IN LONDON: 11 COOL SPOTS TO VISIT IN SOHO & SHOREDITCH

BEIGE BLAZER & WIDE DENIM FOR EASTER BREAK

wearemad-weekday


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


jeans WEEKDAY blazer WEEKDAY earrings MARIA BLACK shoes NOTABENE (SALE) candles DIPTYQUE sunglasses MARQUES’ALMEIDA bag STAUD 

Jeg nåede desværre halvt så meget som planlagt inden påsken, som i år kommer til at foregå i Sverige, hvilket højst sandsynligt kommer til at resultere i endnu et par dages stilhed på domænet. Med mindre jeg beslutter mig for, at tage min computer med på påskeferie. Det er endnu ikke helt fastlagt. Hvorom alting er så havde jeg ikke noget imod, at iføre mig ovenstående outfit tilføjet en t-shirt eller strik under den klassiske beige blazer fra Weekday, som jeg desuden bliver nødt til at tage et nærmere kig på efter ferien.

Læs også: Purple Rain & The Bissett Bucket Bag

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

48H IN LONDON: 11 COOL SPOTS TO VISIT IN SOHO & SHOREDITCH