WHAT'S IN MY WEEKEND (BEAUTY) BAG: THE BARE ESSENTIALS

BREAKFAST CLUB: PURPLE KNIT, CARGO PANTS & A TEDDY COAT

ig-meotine


SPONSORED BY CHIQUELLE


frakke MEOTINE knit CHIQUELLE pants & OTHER STORIES sneakers ACNE STUDIOS bag GUCCI sunglasses KOMONO

Sådan så jeg ud forrige weekend på vej ud for at spise morgenmad i Shoreditch. Den lilla strik er ny og jeg har mere eller mindre haft den på siden jeg klikkede den hjem fra Chiquelle inden min fødselsdag. Gerne i kombination med mine armygrønne cargo pants, som min kæreste har drillet mig meget med – han siger de ikke er smarte, men jeg syntes nu de er ret smarte. Rabatkoden: NEW15 giver desuden -15% på alt hos Chiquelle frem til d. 5. april, den lilla strik inklusiv.

Læs også: Cashmere Co-Ordinated & A Birthday Weekend Getaway

meotine-lamb-coat

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

  • Lykke

    Er det bare hos mig, eller er dine billeder ikke dobbelte’??

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT'S IN MY WEEKEND (BEAUTY) BAG: THE BARE ESSENTIALS