BREAKFAST CLUB: PURPLE KNIT, CARGO PANTS & A TEDDY COAT

SUMMER HOUSE INTERIOR

wearemad-indretning-summer-house


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


chair ELLOS pillow ELLOS rug ELLOS cup HAY mirror ELLOS bedding ELLOS candle DIPTIQUE book ASSOULINE

Efter en helt fantastisk påske i Sverige, er jeg retur i København med en ønskeliste til vores lille kvistværelse. I det er meget store hus, som min kærestes far købte sidste år, er der nemlig masser af plads hvorfor min kæreste og jeg har fået vore helt eget værelse. Et værelse som vi (primært jeg) er igang med at indrette. Heldigvis var der allerede en masse gamle møbler i huset og laden, som passer fint ind i det svenske hus. Efter seneste besøg har jeg dog fundet et et par ting der mangler før værelset er komplet. Blandt andet skal jeg have købt gardiner og har allerede fundet et godt bud her. Tapetet i værelset er lyst med blå/grå striber og små blomster, hvorfor jeg tænker at holde farverne indenfor denne palette.

Læs også: Bedroom Interior: Organic Bedding & New Headboard

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BREAKFAST CLUB: PURPLE KNIT, CARGO PANTS & A TEDDY COAT