ZARKOPERFUME, OUD-COUTURE

SUNDAY STAPLES: CAMEL COAT & THE STAUD BISSETT BAG

sanders-staud


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


coat PIMKIE knit 2ND DAY pants CHIQUELLE bag STAUD sneakers ACNE STUDIOS 

Efter at have været i tvivl om hvorvidt jeg skulle gå efter den sorte eller brune Bisset taske fra Staud, besluttede jeg mig for at beholde den sorte – hvilket jeg bestemt ikke fortryder! Tasken er faldet direkte ind i min hverdags garderobe og fungerer perfekt som hverdagstaske. Jeg elsker den og overvejer allerede at investere i endnu en taske fra brandet…

Læs også: Eyes On: The Staud Bissett Bucket Bag

wearemad-staud

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZARKOPERFUME, OUD-COUTURE