SOUTH BEACH MIAMI

3 X (SUN) FAVOURITES IN APRIL

coola-tan


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


sunless tan mist COOLA book MOHSIN HAMID sunglasses KOMONO

Der er ikke helt nok timer i døgnet i øjeblikket og jeg løber derfor ekstra stærkt for, at prøve at følge med. Dagens indlæg bliver derfor en hurtig liste med 3 favoritter i april, som fortjener en anbefaling med på vejen:

Læs også: Zarkoperfume, Oud-Couture

  1. Nøglen til en smuk glød er en god selvbruner og min seneste favorit er Sunless Tan Mist fra Coola, som udover at give en øjeblikkelig naturlig solbrun farve, indeholder 70% økologiske ingredienser, er ECOCERT certificeret og uden parfume.
  2. Min plan om at læse en bog pr. md i 2018 går over alle forventninger. Senest har jeg læst Exit West af Mohsin Hamid, som udover at være på Obama’s top 10 liste over bedste bøger sidste år, er en fin fortælling om kærlighed og håb i en af verden af krig, hvor to unge flygter fra én dystopisk virkelighed til en anden. Bogen et anderledes take på flygtningekrisen og et velskrevet portræt af to uge på flugt fra krig i søgen på et nyt hjem gennem en surrealistisk rejse.
  3. De røde solbriller fra Komono har været mine goto solbriller siden Marrakech og jeg spår at de kommer til at sidde på min næseryg resten af foråret og sommeren.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOUTH BEACH MIAMI