BALCONY UPDATE

15 THINGS I DID THIS WEEK…(#2)

schulz-by-crowd-06


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


En travl uge er passeret med en del aftaler, arbejde, møder og en hel masse skridt ikke mindst. De fleste af ugens dage gik med at fra møde til møde afbrudt af to dage på kontoret, hvor vi gjorde klar til og afholdte pressedag. Hermed en ny liste med 15 af ugens små ting, som bl.a. bød på nye sneakers, en hyggelig podcast, en seriefavorit, to nye restaurantfavoritter, nye bøger til de kommende to måneder og lidt til. Uge 15 var ugen hvor jeg blandt andet…

Læs også: 15 Things I Did This Week… (#1)

 1. Gik 73.674 skridt (svarende til 54,68 km) hvilket er ca. 25.000 skridt (ca. 20 km) mindre end forrige uge. Men så er det jo heldigt at der er en dag endnu til at indhente det forsømte…
 2. Missede min træning med Lotte Arndal hos Arndal Spa & Fitness, hvilket betyder at den bliver ekstra hårdt næste uge.
 3. Fandt de perfekte trænings/athleisure bukser fra Casall, som jeg vitterligt har haft på hele weekenden! Jeg har derfor kig på et lignende par fra Newline, som jeg overvejer at klikke hjem for at have et par at skifte med.
 4. Prøvede to nye restauranter på Wolt. Pastor Tacos og Uma. Begge virkelig lækre og nye tilføjelser til min liste med favorit restauranterWolt. Husk at du stadig kan bruge rabatkoden: WEAREMAD og få 50 DKK rabat på din første ordre.
 5. Klikkede et par Triple S sneakers fra Balenciaga hjem fra Vestiare (og tilføjede samtidig denne taske til min ønskeliste. Jeg vil gerne have en grøn taske).
 6. Forelskede mig i de nye Yeezy 500 Blush. Ovenstående sneakers og disse desuden to par sko jeg ikke lige umiddelbart have set mig selv i af flere årsager…
 7. Lyttede til Sidsel og Fredes nyeste “reunion” afsnit af SMART Podcast.
 8. Startede på den nye sæson af Silicon Valley Netflix!
 9. Fandt den perfekte badedragt fra Weekday, som skal med i kufferten til Miami næste søndag.
 10. Forelskede mig i denne smukke Aalto glasvase fra Iittala efter at have set den hos et PR bureau tidligere op ugen med de smukkeste blomster fra HappyFlower i.
 11. Skrev en liste med 3 (sol) favoritter i april.
 12. Fandt nye bøger til de kommende to måneders læsning: Eileen: A Novel af Moshfegh Ottessa og The Princess Diarist af Carrie Fisher. 
 13. Opbyggede en helt ustyrlig lyst til creme linser…
 14. Re-stockede min nye yndlings serum booster fra Comme Deux.
 15. Og sidst men ikke mindst luftede jeg mit nye grønne co-ord sæt fra SCHULZ BY CROWD, som jeg desværre ikke kan finde online, men som høstede en del komplimenter på sin vej.

FOLLOW ON INSTAGRAM

7 COMMENTS

 • Mette

  Må man spørge hvor dine solbriller er fra? De er virkelig flotte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seyma

  Jeg læser altid med på din blog men dette er min første kommentar- nu du nævner creme linsen😂 så kan du få den bedste creme linse med makron fyld oven i cremen! Det er hos søren bager i holte og hedder luksus linse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hahaha og OMG! Den lyder jo alt for lækker 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ulla jensen

  Flot gået og smukke outfit s

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Er fan af de her indlæg, og sejt med de mange skridt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BALCONY UPDATE