HOLIDAY MODE, PRESS PLAY!

METALLIC LOOK FOR DANISH BEAUTY AWARD 2018

indress-dress


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Det var egentlig planen at jeg skulle have haft den smukke sorte kjole fra 2NDNDAY på til Danish Beauty Award nu på fredag… Indtil jeg spottede det metallic sæt fra IndressInstagram. Der er en verden til forskel fra den klassiske kjole til ovenstående, men når jeg nu har chancen, så hvorfor ikke gå all in? Mit look på fredag bliver dermed en smuk brun metallic blazer med matchende lavendelfarvet kjole og et par høje stilletter med chunky hæl. Den sorte kjole tager jeg istedet med til Miami næste weekend, hvor jeg satser på at kunne style den til en casual middag.

Læs også: Eyes On: The Staud Bissett Bucket Bag

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLIDAY MODE, PRESS PLAY!