GREEN CO-ORD SUIT & BLACK ACCESSORIES

YEEZY 500 BLUSH

yeezy-500-blush-01


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


sneakers YEEZY X ADIDAS ORIGINALS

Hypen omkring Kanye West kunne vitterligt ikke sige mig mindre og jeg tror i virkeligheden slet ikke jeg helt forstår den? Hvorfor jeg heller ikke tidligere haft et ønske om at eje et par Ye’s… indtil det seneste samarbejde mellem Yeezy x adidas Originals “Yeezy 500 Blush” ramte internettet og jeg blev grebet af panik over hvordan jeg nogensinde skulle få fat i et par. Det var da også rent held (og pga. af et rigtig godt tip) at jeg fik fat i de yders hypede Yeezy 500 Blush, da Naked postede at de havde et par tilbage i butikken, som ikke var blevet hentet efter lørdagens raffle.

Læs også: Nike Air Monarch IV

yeezy-500-blush

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREEN CO-ORD SUIT & BLACK ACCESSORIES