15 THINGS I DID THIS WEEK... (3#)

ATHLEISURE

casall-02


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


coat PIMKIE hoodie HOSBJERG pants CASALL sneakers ACNE STUDIOS bag LOEWE (SIMILAR)

Mit goto outfit sidste uge har mere eller mindre set sådan ud. Lige indtil det blev rigtig varmt og jeg skiftede til nederdel og en t-shirt. Som jeg efterhånden har nævnet et par gange, så er mine nye athleisure bukser fra Casall så behagelige at jeg har svært ved at iklæde mig andet. Det var også de bukser jeg have på igår da jeg brugte dagen i et fly mod Florida.

Læs også: Denim Dress In The Sun

wearemad-loewe-casall

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 THINGS I DID THIS WEEK... (3#)