STATEMENT ACCESSORIES

NEW IN: FENDI CLOTH WALLET VIA VESTIAIRE COLLECTIVE

fendi-cloth-wallet-vestiaire-01


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


wallet FENDI (SIMILAR)

Det er lykkedes mig at gøre nogle rigtig gode køb hos Vestiaire Collective de seneste måneder. Blandt andet denne fine zip wallet fra Fendi. Jeg har siden jeg blev medlem i 2013 udelukkede haft gode oplevelser med Vestiare Collective og hvis ikke det var fordi jeg prøver at holde lidt igen med shopping i maj, så ville jeg uden tvivl klikke et par af de items jeg har på min ønskeliste hjem. Blandt ønskerne er denne logo pouch i samme serie som pungen, et pas cover samt den grønne Pierce taske fra J.W. Anderson samt drømme plastik-tasken fra Chanel ikke mindst!

Læs også: Gucci Interlock G Tights

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATEMENT ACCESSORIES