MIAMI BEAUTY FAVOURITES & A (NEW IN) GLOSSIER REVIEW

JOELLE X CAROLINE WINBERG

ellos-joelle-caroline-winberg


ANNONCE FOR ELLOS


dress HERE top HERE pants HERE sandals HERE bag HERE

Tirsdag til onsdag var jeg i Stockholm for at tage et nærmere kig på Ellos nye Joelle kollektion skabt i samarbjede med svenske topmodel Caroline Winberg. Kollektionen blev lanceret denne uge og kan købes online hos Ellos – og byder på et udvalg af smukke sommerstyles til eksempelvis ferien eller sommerhuset.

Den nye Joelle kollektion er udviklet i Caroline’s ånd med udgangspunk i hendes egen feriegarderobe, som både er let og feminin med fokus på at de individuelle styles skal være behagelige at have på, på en varm sommerdag. Samarbejdet er helt klart et af mine favoritsamarbejder so far og jeg skal helt sikkert havde den stribede kjole og den smukke broderie anglaise top med i kufferten til Grækenland senere på sommeren. Se flere style fra kollektionen her.

Læs også: Yellow Like The Sun

top HERE dress HERE

ellos-joelle

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIAMI BEAUTY FAVOURITES & A (NEW IN) GLOSSIER REVIEW