JOELLE X CAROLINE WINBERG

HIGH STREET, GOLDEN SLIDES & A CHANGE OF WEEKEND PLANS

ellos-sthlm-03


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


top ZARA necklace BLUE BILLE pants ZARA bag STAUD slides GUCCI sunglasses GUCCI

Sådan så jeg ud tidligere på ugen i Stockholm i forbindelse med lanceringen af Ellos nye Jolle kollektion. Looket er rent high street, tilsat et par klassiske high end accessories. De gyldne slides fra Gucci har efterhåndenden fulgt mig nogle sæsoner og selvom de er meget i øjnefaldende, syntes jeg alligevel at de kan styles med overraskende meget i min garderobe.

Min kæreste og jeg skulle desuden have været i Tyskland i weekenden, men har måtte aflyse pga. noget så trivielt som sporarbejde (livet uden kørekort…) Så nu har vi en hel uventet fri-weekend i København til at gøre præcis hvad vi har lyst til. Jeg tror at der kommer et par loppemarkeder på programmet i dag og så har vi talt om at cykle ud til Sundby Sejlklub og spise stegt flæsk søndag. En tilbagevendende tradition vi efterhånden har dyrket i nogle år.

Læs også: Athleisure 

ellos-gucci

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JOELLE X CAROLINE WINBERG