HIGH STREET, GOLDEN SLIDES & A CHANGE OF WEEKEND PLANS

8 THINGS I WANT TO DO IN MAY…

murad-multi-vitamin-oli-jaderoller-2


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


multi-vitamin oil MURAD jade roller EBAY

Kom maj du søde milde. Det dufter at sommer og med de sidste ugers fantastiske vejr kan man ikke andet end elske maj. I maj vil jeg blandet andet…

Læs også: 8 Things I Want To Do In April

  1. Rulle afsted med min nye jaderuller som, hvis anmeldelserne taler sandt, skulle kunne udrette underværker for ens hud. Og som desuden kan købes rigtig billige på eBay, Amazon mf. Det er selvfølgelig bare vigtigt, at man lige sikrer sig at rullen rent faktisk er lavet af jade eller rosa quarts.
  2. Udnytte at Wulf & Konstali endelig er kommet til Nørrebro og spise morgenmad på den nye restaurant som åbner på Skt. Hans Torv d. 22. maj.
  3. Cykle til Klampenborg og tage toget videre til Louisiana og se den nye Gabriele Münter udstilling. Måske der også kunne blive plads til en is fra Olivers Garage på vejen.
  4. Deltage i årets Bloom, som er en nyere festival i SøndermarkenFrederiksberg om natur og videnskab med talks, musik, debatter med koncerter, mad, åbne laboratorier, tænkepauser, kunst og kreative åndehuller.
  5. Tilbringe en weekend i huset i Sverige, hvor vi bl.a. skal gå lange gåture og grille friske asparges.
  6. Overveje om jeg skal klikke denne smukke skjorte med matchende shorts hjem…
  7. Færdiggøre denne måneds bog Eileen af Ottessa Moshfegh, som jeg begynte på tidligere på måneden.
  8. Afslutte mit forløb med Arndal Spa & Fitness og selvfølgelig fortsætte mine nye trænings, gå og madvaner, som jeg er blevet helt vildt glad for!

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIGH STREET, GOLDEN SLIDES & A CHANGE OF WEEKEND PLANS