WHITE FRINGE SHIRT & A BIG SUN NECKLACE

EYES ON: CATHRINE HAMMEL & THE PERFECT KHAKI JACKET

cathrine-hammel-ss18


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


jacket CATHRINE HAMMEL

I min søgen efter den perfekte overgangs jakke faldt jeg over norske designer Cathrine Hammel, som kommer meget tæt på med sin khakifarvede “utility” jakke. Brandet er nyt for mig, men på hjemmesiden fandt jeg flere styles, som gerne måtte flytte ind i min garderobe denne sæson. Der er ikke noget bedre end at forelske sig i nye cool brands og så gør det bestemt ikke noget at de er skandinaviske.

Læs også: Eyes On: Flattered Studio, Yvette Nappa Sandal

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHITE FRINGE SHIRT & A BIG SUN NECKLACE