EYES ON: CATHRINE HAMMEL & THE PERFECT KHAKI JACKET

NEW IN: CHUNKY OVAL HOOPS

oval-hoops-cos-01


INDHOLDER REKLAME-LINKS


oval hoops COS eyeshadow palette THE BODY SHOP

Da jeg spottede de gyldne ovale hoopsInstagram tidligere på ugen, skyndte jeg mig forbi den nærmeste Cos og købte et par. Jeg er ret vild med det minimalistiske udtryk, som efter en længere periode med mere organiske og feminine udseende smykker i mine øre, er en markant forandring. De ovale hoops ville desuden fungere rigtig fint i kombination med disse hoops og en mindre vrid ørering.

Læs også:White Fringe Shirt & A Big Sun Necklace

cos-ovale-hoops

FOLLOW ON INSTAGRAM

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EYES ON: CATHRINE HAMMEL & THE PERFECT KHAKI JACKET