BEST OF BUDGET #3

NETFLIX AND CHILL

Processed with VSCO with f2 preset


ANNONCE FOR DANIEL SILFEN


bag DANIEL SILFEN strap DANIEL SILFEN

Sådan så jeg ud igår med min navnesøster Katrine fra Daniel Silfen, på min skulder. Ovenpå flere ugers godt vejr, nød jeg en halv regnvejrsdag indenfor hvor jeg fik indhentet noget af det forsømte og svaret på nogle af alle de mails der lå ubesvarede i min inbox. Den pudderfarvede taske matchede perfekt med  en gul t-shirt og nye leopard nederdel.

Læs også: Bottle Green Suede Bag, Linen Blazer & Matching Skirt

daniel-silfen-katrine-01

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

  • Cecilie

    Hvordan er nederdelen i størrelsen – line, normal eller stor – er vild med den:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST OF BUDGET #3