NETFLIX AND CHILL

DENIM JACKET, WHITE SPAGHETTI TOP & A YELLOW WRAP SKIRT

ellos-summer-essentials-07


ANNONCE FOR ELLOS


denim jacket ELLOS top ELLOS skirt ELLOS

I samarbejde med Ellos har jeg valgt nogle af mine favorit styles fra den nye Summer Essentials kampagne som bl.a. byder på en hel masse feminine blomsterprint, der med fordel kan kombineres med denim og jeans for den perfekte sommer feel. Det føles næsten uvirkeligt, at sommeren er ankommet i maj og de sidste par uger med endeløst godt vejr har inviteret til lette sommer styles.

Til mit Summer Essentials look har jeg valgt en klassisk denim jakke tilsat en hvid top med spaghetti stropper. Jeg har faktisk allerede fortrudt, at jeg ikke bestilte toppen i sort også da den er ret genial og kan styles med næsten alt. Den gule nederdel var et sats da den umiddelbart er lidt udenfor min comfort zone pga. af farven, men jeg syntes rent faktisk at den ramte plet og at stylingen fungerer ret godt.

Læs også: Mohair Knit & Silk Skirt In The Swedish Countryside 

ellos-summer-essentials-skirt

Under har jeg fundet endnu et par favoritter fra Ellos’ sommerkollektion, som gerne måtte flytte ind i garderoben. Den hvide kjole med knapper ser helt fantastisk ud og så er jeg også ret vild med denne ternede nederdel med ruffles. Begge styles er rent faktisk at finde på udsalg netop nu!

dress HERE  jacket HERE bikini bottom HERE footstool HERE scarf HERE vase HERE sandals HERE

ellos-summer-essentials

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NETFLIX AND CHILL