DENIM JACKET, WHITE SPAGHETTI TOP & A YELLOW WRAP SKIRT

SNAP SHOTS FROM OUR SWEDISH COUNTRY HOME

sverige-10


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Det er ikke nogen hemmelighed at min kæreste og jeg elsker at være i min svigerfars hus i Sverige. Som jeg har skrevet tidligere, så har vi fået vores eget lille kvistværelse, som jeg har fået lov at indrette. Da vi var i Sverige i Pinsen tog jeg lidt billeder, som næsten taler for sig selv. Stemningen, roen og den smukke natur i området omkring ejendommen vidner om en svensk idyl man ikke finder andre steder i verden. Lørdag padlede min kæreste og jeg ud i den nærliggende sø, hvor vi fandt en lille ubeboet ø hvor vi spiste frokost. Eller helt ubeboet var den ikke, da jeg næsten skræmte livet at en stakkels gåsemor som lå og passede sine gæslinger. Næste gang vi besøger øen sørger vi for at sikre os, at det ikke er ynglesæson for gæs…

Huset ligger i Skåne og er bygget i 50’erne. Det var fyldt med gamle møbler, ting og en hel del skrammel fra de sidste 70 år da min kærestes far overtog det forrige år. Han er nu igang med at rydde ud og sætte huset i stand så han kan flytte ind permanent næste sommer.

Læs også: Summer House Interior

sweden-summer-02

Udsigten fra sengen i vores soveværelse og mig på vej i brændeskuret iført stribet kjole fra Serendipity (gave).

sverige-08

Den fine gamle fletstol fundet i laden har fået plads i et hjørne af soveværelset

sweden-summer-01

Gammelt værktøj på en væg i værkstedet.

sweden-15

Mere værktøj i loftet i værkstedet.

sweden-summer-03

Morgensol i laden, huset og store sten i en dæmning i området

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIM JACKET, WHITE SPAGHETTI TOP & A YELLOW WRAP SKIRT