SNAP SHOTS FROM OUR SWEDISH COUNTRY HOME

13 PASTEL PARTY DRESSES FOR SUMMER

summer-party-dresses


INDEHOLDER REKLAME-LINKS 


floral dress STINE GOYA pink dress STINE GOYA white lace dress BAUM & PFERDGARTEN blue dotted dress MUNTHE yellow dress STINE GOYA yellow floral dress MSGM mustard dress DAY BIRGER ET MIKKELSEN lavender slip dress & OTHER STORIES

En af de bedste ting ved sommeren er alle sæsonens fester – som ofte starter tidligt og foregår udendørs. Derfor er det også sæson for lette sommerkjoler og hvis du ikke allerede har fundet kjolen (eller kjolerne) til sæsonens fester, er her 13 gode bud på den perfekte sommerkjole. Jeg har prøvet at udvælge min personlige favorit, men der er flere så hermed et top fem: blomstret kjole fra Stine Goya, prikket kjole fra Munthe, blomstret kjole fra MSGM (som desuden også findes i en fin ternet version), gul kjole fra Day Birger et Mikkelsen og lavendel slip dress fra & Other Stories.

Læs også: Bottle Green Suede bag, Linen Blazer & Matching Skirt

wearemad-summer-dresses

yellow floral dress BY TI MO ruffle mesh dress BY TI MO floral dress NOTES DU NORD ruffle mesh dress BY TI MO off-shoulder metallic dress LAUREN BY RALPH LAUREN

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNAP SHOTS FROM OUR SWEDISH COUNTRY HOME