BEST OF BUDGET #4

K-BEAUTY FAVORITES: THE NO. 1 BEST SELLING BB CREAM IN KOREA

klaris-3


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


hoops WINBERG JEWELLERY (gifted) cuff WINBERG JEWELLERY (gifted) illuminating supple blemish BB cream KLAIRS (gifted) soothing cream KLAIRS (gifted) creme du jour FRENCH GIRL ORGANICS cloth LINENME

Produkterne fra sydkoreanske Karis har været på min beauty watch (og wish) liste siden jeg stødte på brandet i New York sidste år. Nu har jeg endelig fået mulighed for, at teste nogle af produkterne og må efter få uger allerede erkende at jeg er hooked. Hypen er velfortjent og begge produkter, som jeg har beskrevet længere nede, er landet direkte på min favoritliste.

Produkterne fra Klaris er tilpasset sart hud og indeholder kun de mest nødvendige ingredienser og er dermed fri for bl.a. farvestoffer, perfume, alcohol, parabener mm.

Læs også: What’s In My Weekend (Beauty) Bag: The Bare Essentials 

Illuminating Supple Blemish Cream
Produktet giver en naturlig finish, tilføjer fugt og er nem at fordele sammenlignet med andre BB cremer, som jeg ofte føler kan være svære at fordele jævnt. Cremen fungerer ideelt som alternativ til foundation i hverdagen hvor jeg, især om sommeren, ikke føler at min hud har brug for så meget ekstra coverage. Jeg bruger cremen sammen med Stretch Consealer fra Glossier, hvilket fungerer virkelig godt. Klaris Illuminating Supple Blemish Cream er velegnet til alle hudtyper, inklusiv følsom og akne plaget hud – og er desuden den bedst sælgende BB cream på det koreanske marked. I get why!

Midnight Blue Calming Cream
Den karakteristiske blå Midnight Blue Calming Cream er en blid creme, der hurtigt beroliger huden hvis den føles irriteret eller har været udsat for for meget sol. Ingredienser som guaiazulene, en naturlig komponent udvundet af kamilleolie, virker beroligende, og asiatisk centella hjælper med at hydrere og lindre rødme. Cremen er virkelig lækker og drøj i brud og har været ideel om aften de seneste uger, hvor solen har været hård. Midnight Blue Calming Cream er velegnet til olieret, acne-udsat og følsom hud samt lindrer og beroliger rødmen efter eksponering for sol.

Et tredie produkt, som jeg ikke har testet, men lyder interessant er den multifunktionelle anti-aging Freshly Juiced Vitamin E maske, der kan bruges som fugtighedscreme, natmaske eller dagcreme. Glowid.com sender desuden til danmark og leverer indenfor 1-3 dage.

french-girl-organics-klairs

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST OF BUDGET #4