8 THINGS I WANT TO DO IN JUNE...

3 COOL FESTIVAL LOOKS FOR SUMMER #DEICHMANNFESTIVAL


ANNONCE FOR DEICHMANN


I samarbejde med Deichmann har jeg sammensat tre looks med tre forskellige sko til sæsonens festivaller. Sommer er ensbetydende med festival og jeg har siden mit første festivaloplevelse, på Roskilde Festival i 2001, vendt tilbage år efter år. De seneste år er der også kommet nye mindre festivaller som Heartland, Musik I Lejet og Haven på min favoritliste og jeg forsøger derfor så vidt muligt, at få plads til et par af festivallerne i mine sommerplaner hvert år.

Med mine tre festival looks har jeg forsøgt at ramme tre forskellige moods til tre forskellige situationer eller festivaler: street, sporty og et klassisk sommer look med fokus på sandaler og behageligt fodtøj. Udvalget hos Deichmann er stort, så det var intet problem at finde tre par sko til de forkskellige situationer og looks. Derudover tilbyder Deichmann rent faktisk hurtig og gratis levering (og returnering), hvilket gør det let at klikke de helt rigtige sko hjem inden årets festival – uden at skulle bruge tid på at kigge i utallige butikker.

Læs også: Denim Jacket, White Spaghetti Top & Yellow Wrap Skirt

Dette ville være et typisk outfit jeg ville vælge at tage på til Musik i Lejet, som jo rent faktisk foregår på stranden i Tisvilde. Jeg har stylet de cool og strand friendly metallic slides med et monotone look i form af et par løse bukser i hør og en hvid strikket top med matchende kasket. Alternativt kunne kasketten erstattes af en sæsonens smarte bucket hats, der samtidig sørger for at skærme for den stærke sol. Jeg ville heller ikke have noget imod at bruge de sølvfarvede slides med en strømpe hvis det skulle blive koldt om fødderne senere på aftenen tilsat et varm strik.

Man går aldrig galt i byen med et par behagelige sneakers. Sneakers er som regel er mit foretrukne fodtøj når jeg skal på festival – med undtagelse af når det regner og gummistøvler bliver nødvendige. Dette outfit er for mig et klassisk Roskilde Festival look i form af en praktisk sort sneaker med mesh detaljer stylet med en sort tube kjole og en matchende ruskindsjakke, som kan bindes om livet hvis det bliver for varmt. Alternativt kunne de sorte sneakers også styles med en wrap nederdel, t-shirt og hat.

Det er som regel altid let at finde fine sko når vejret er godt! Mit sidste look passer perfekt til de grønne omgivelser på den hyggelige Heartland Festival. Jeg har stylet de behagelige slides med en enkel sommerkjole og sorte accessories. Skoene er vildt behagelige, lette af tage på og af og et must til enhver festivalgarderobe.

FOLLOW ON INSTAGRAM

4 COMMENTS

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 THINGS I WANT TO DO IN JUNE...