3 COOL FESTIVAL LOOKS FOR SUMMER #DEICHMANNFESTIVAL

BEST OF BUDGET #5


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


bucket hat AQUASCUTUM t-shirt & OTHER STORIES jacket & OTHER STORIES sneakers CONVERSE bag COS skirt & OTHER STORIES

Som jeg nævnte i søndagens liste med 8 ting jeg vil lave i juni, har jeg kastet min kærlighed på Converse’s nye chunky sneakers. Spørgsmålet er blot hvilken farve og model jeg skal vælge? Min første indskydelse var som beskrevet den høje model, men måske den lave model vil være mere brugbar? Jeg ville style sneakeren med ugens budget fund, som bl.a. byder på en vendbar bucket hat og en smart utility jakke med aftagelig bund. Under har jeg yderligere fundet et par af udsalgsfavoritter fra & Other Stories, som blot er én af de mange webshops der har taget hul på sæsonens nedsættelser.

Læs også: Best Of Budget #4

dress & OTHER STORIES jeans & OTHER STORIES top & OTHER STORIES dress & OTHER STORIES

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 COOL FESTIVAL LOOKS FOR SUMMER #DEICHMANNFESTIVAL