SALE FAVOURITES & NEW LOGO-SLIDES FROM LOEWE

15 THINGS I DID THIS WEEK… #7


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


blazer WEEKDAY dress MUNTHE (SALE) bag ROBOTY RĘCZNE sunglasses KOMONO

Hermed et lille recap af nogle af ugens højdepunkter, som bl.a. bød på en true crime serie besættelse, restaurant og take-out anbefalinger, nye tilføjelser til ønskelisten, udsalgs fund, inspiration til sommerlæselisten, Aperol Spritz og lidt til. Uge 24 var ugen hvor jeg…

Læs også: 15 Things I Did This Week… #6

 1. Blev opslugt at Netflix’s “nye” true crime serie The StaircaseStop med at læs og gå videre til #2 hvis du ikke har set serien og vil undgå spoilers. Jean-Xavier Lestrade’s The Staircase efterlader mig med en hel masse spørgsmål. Slog Mr. Peterson sin kone ihjel? Og hvis ikke, dækker han så over et andet familiemedlem? En søn eller datter? Der er et eller andet ved familien Peterson, som jeg ikke helt kan sætte en finger på. Som om de spiller nogle påtagede roller, som især er påfaldende op til og under retsagen i starten af serien. Jeg tror simpelhen ikke på, at der tilfældigt kan ske to dødsfald forårsaget af trapper (!) omkring én familie indenfor forholdsvis kort tid. For slet ikke at tale om hele retsagen og juryens afgørelse på baggrund af anklageres “bevisførelse” eller mangel på samme. Kan man på nogen måde tillægge det amarikanske retssystem nogen som helst troværdighed? For mig var der ingen tvivl om, at Mr. Peterson skulle have været frikendt i retsagen. Dermed ikke sagt at han nødvendigvis er uskyldig i første eller anden grad. Eller måske er Mr. Peterson rent faktisk uskyldig? Efter at have set serien færdig igår er jeg næsen sikker på at Mr. Peterson er uskyldig. Det er en ekstremt sørgelig og skrækkelig sag og man kan ikke andet end beundre David Rudolf’s for sit store arbejde for retfærdigheden.
 2. Lærte hvad en blow poke er… jf. pkt. 1.
 3. Blev spurgt rigtig mange gange om jeg stadig går 10.000 skridt om dagen. Svaret er ja og jeg kan desuden virkelig anbefale Cecilie’s indlæg Lotte Arndal-Effekten om vores forløb hos Arndal Spa & Fitness, som jeg også selv har skrevet om her.
 4. Bestilte pho fra Lele Street Kitchen via Wolt. Suppe fungerer overraskende godt som take-away og er blevet mine nye favorit. Koden WEAREMAD giver desuden 50 kr. i rabat på den første ordre.
 5. Researchede destinationer til min kærestes fødselsdag i september. Som bekendt overrasker vi altid hinanden med en rejse (sidst blev det London for mit vedkommende). Han har udtrykt en ønske om gerne at ville opleve Minsk… Jeg tror dog det bliver et kompromis.
 6. Forelskede mig i sengetøjet fra Tekla Fabrics, som uden tvivl ville gøre sig godt i vores soveværelse. Især det sandfarvede sæt ville passe fint til den lyserøde væg bag sengen.
 7. Spiste middag på Les Trois Cochons på Værnedamsvej.
 8. Fandt et Olympus Mju i perfekt stand på loppemarked, som jeg nu har købt film til og glæder mig til at tage analoge billeder med i Grækenland.
 9. Begyndte nedtællingen til ferie om små tre uger…
 10. Overvejede om denne nude badedragt fra Filippa K skulle med i kufferten?
 11. Skrev en liste med 6 gode bøger til sommerferien.
 12. Fandt mine udsalgsfavoritter og købte nye logo-slides fra Loewe nedsat med 40%.
 13. Drak Aperol Spritz i solen på Rossopomodoro på toppen af Illum.
 14. Hørte HowStuffWorks podcast Behind The Bastards, som afslører hemmeligheder om nogle af vor tids største skurke.
 15. Var på udkig efter det perfekte athleisure shorts, som jeg fandt et ret godt bud på hos Weekday.

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

 • Katrine Krogh

  Hej Mette
  Ja ikke? Jeg ville helt klart vælge dem i sort 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej 🙂
  Synes de shorts fra Weekday er super fine! Jeg er nysgerrig efter at hører hvilken farve du ville vælge dem i? 🙂
  Rigtig god dag!
  Kh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALE FAVOURITES & NEW LOGO-SLIDES FROM LOEWE