BEST OF BUDGET #6

6 TIPS TO SHOPPING SALE ONLINE


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


slides LOEWE

Udsalget er over os og flere webshops er allerede begyndt, at sætte yderligere end. Jeg har gjort mig nogle gode og hvis jeg selv skal sige det, fornuftige køb, indtil videre men indrømmet så kan det være svært ikke at lade sige rive med og friste af alle de gode tilbud. Derfor har jeg lavet en lille mini-guide til hvordan man navigerer i udsalget online.

Mine seneste udsalgsfund er et par logo-slides i læder fra Loewe og et par beige sorts fra Designers Remix, så jeg tippede om tidligere på ugen. Begge klassiske items, som jeg glæder mig til at tage i brug når sommeren vender retur og samtidig vil kunne bruges igen næste sæson.

Læs også: Sale Favourites & New Logo-Slides from Loewe

6 gode råd online udsalgs shopping:

  1. Research. Opret en mappe i dine bookmarks med de items du har udset dig igennem sæsonen og find ud hvornår dine favorit webshops starter udsalg. Derefter er det nemt at gennemgå listen når udsalget er gået igang, uden at skulle igennem de utallige sider med nedsatte varer og risikere eventuelle impulskøb.
  2. Google is your friend. Har du udset dig et item, så gør dig den ulejlighed at google “brand+style navn” inden du klikker køb. Jeg krydstjekkede eksempelvis forskellige webshops før jeg fandt de sorte logo-slides fra Loewe med den største nedsættelse hos Farfetch, hvorimod de stadig sælges til fuldpris hos Matchesfashion.
  3. Do the math. Det er ikke alle webshops hvor procentdelen af besparelsen fremgår tydeligt, hvilket der ofte er en grund til. Mange webshops starter udslaget på 20-30% (nogle gange mindre) og sætter derefter gradvist længere ned som udsalget skrider frem.
  4. Tør du vente? Udsalget kan været en nervepirrende affære, hvis man har udset sig drømmetasken eller skoene. Skal man slå til i starten af udsalget, hvor besparelsen er lille, eller vente til final sale? Min erfaring er, at det ofte ikke kan betale sig at vente da chancen for at varen bliver udsolgt inden er alt for stor. Nogle gange kan en lille rabat også være i orden, hvis det drejer sig om et item man længe har ønsket sig.
  5. Køb ikke på grund af prisen. Det kan være svært at modstå når webshops lokker med besparelser på 50-60%. Men tænk dig om inden du køber. Har du brug for endnu en logo-taske til samlingen? Er gingham tern også smart om 3 måneder? Passer den orange statement sweatshirt ind i resten af garderober eller køber jeg kun på grund af besparelsen?
  6. Mærk efter/er det en god investering? Der er ikke noget værre end at fortryde ikke at have købt tasken da den var nedsat med 40-60%. Den følelse kender jeg alt for godt og tænker stadig tilbage på en taske jeg ikke fik købt på udsalg nogle sæsoner tilbage, som jeg den dag i dag stadig fortryder inderligt. Nogle gange skal man handle hurtigt når det gælder udsalg og hvis det alligevel viser sig at det ønskede item ikke lige var som forventet, kan man jo altid returnere eller sælge videre.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST OF BUDGET #6