MIDSUMMER IN LINEN BLAZER & ZEBRA MULES

15 THINGS I DID THIS WEEK… #8


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Endnu en liste med et lille recap fra ugen der gik, som bl.a. bød på gode udsalgsfund samt en lille udsalgsguide, stegt flæsk og restaurantbesøg, nye tilføjelser til ønskelisten og min bucket liste, en ny (gammel) podtail og lidt til.Uge 25 var ugen hvor jeg…

Læs også: 15 Things I Did This Week… #7

 1. Fik stillet min lyst til stegt flæsk med persillesovs på SøpromenadenØsterbro. Det smagte godt, men nu behøver jeg ikke at spise stegt flæsk igen lige foreløbigt.
 2. Modtog mine nye logo-slides fra Loewe fundet på udsalg sidste uge – hvilket jeg i forlængelse af desuden skrev en lille online udsalgsguide til her.
 3. Bestilte den smukkeste røde kjole fra ukrainske Sleeper, som jeg glæder mig til at tage i brug i Grækenland med mine slides fra Loewe. Brandet har desuden længe eksisteret i min bevidsthed, men det var først da Kat viste selvsamme kjole i sin Story, at jeg rent faktisk klikkede forbi webshoppen og forelskede mig i alt!
 4. Delte min short(s) list med 5 midi-shorts jeg drømmer om lige nu.
 5. Så ufrivilligt meget fodbold… Jeg savner Netflix.
 6. Bestilte i samme ombæring burgers og milkshakes fra Jagger via Wolt, som er og bliver min burgerfavorit. Rabatkoden WEAREMAD giver desuden stadig 50 kr. rabat på den første ordre, hvis du endnu ikke har prøvet den geniale take-out app.
 7. Skrev endnu en destination og hotel på min bucket liste
 8. Drak rosé i solen på 20A.
 9. Fejrede Midsommer i Sverige med min kæreste og hans familie.
 10. Forelskede mig i den nye Adidas Young-1, som jeg bliver nødt til at få fingerende i asap!
 11. Delte ugens budgetfavoritter, der bl.a. bød på denne ret fine sweatshirt fra COS  – som jeg desuden ikke havde noget i mod at tilføje til min efterhånden voksende samling af lyse sweatshirts.
 12. Ledte efter nye podcasts og startede, efter udtallige anbefalinger, med at lytte til podcasten Serial, som er en true crime-podtail af This American Life der dykker ned i mordet på Hae Min Lee. En amerikansk high school elev som forsvandt tilbage i 1999. Jeg jeg har lyttet til sæson 1 tidligere, men ikke givet den min fulde opmærksomhed. Som jeg nu forsøger igen.
 13. Arbejdede hårdt på et projekt jeg endelig kan løfte sløret for ved udgangen af næste uge… Billedet er et lille hint.
 14. Vågnede til lyden at regn fredag morgen, hvilket ikke var helt dårligt.
 15. Var forbi Stella Nova og hente denne cool blazer med tilhørende bukser, som jeg viste et lille sneak peak af på min Story og slet ikke kan vente med at tage i brug!

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIDSUMMER IN LINEN BLAZER & ZEBRA MULES