HOLIDAY AHEAD & BALENCIAGA TRIPLE S RESTOCKED

NUDE SUMMER GLOW


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


illuminating powder BOBBI BROWN (GIFTED) glow gloss BECCA COSMETICS (GIFTED) eyeshadow palette NATASHA DENONA (GIFTED) application sponge BEAUTYBLENDER (GIFTED) 

Intet slår gylden sommer hud der reflekterer lyset og stråler om kap med solen. Derfor har jeg fundet fire gode bud, og nye hverdagsfavoritter, til et naturligt gyldent sommer look, der helt sikkert vil bringe gløden frem på kinderne og i resten af ansigtet.

Læs også: K-Beauty Favourites: The No. 1 Best Selling BB Cream In Korea 

Nude Finish Illuminating Powder, Bobbi Brown

Den smukke shine og bronze Illuminating Powder fra Bobbi Brown giver huden en smuk all-over glow og naturlig farve med et fløjlsblødt lysreflekterende finish. Den prisvindende pudder kan med fordel også anvendes som highlighter, med en vinklet børste for at fremhæve ansigtets træk og give en naturlig udståling.

Liquid Crystal Glow Gloss, Becca

Jeg havde ikke umiddelbart gættet, at en gloss med glimmer ville blive en del af mine hverdagsfavoritter. Men til forskel fra den lettere klistrede vinyl agtige gloss fra 90’erne, er sommerens svar på den perfekte glow gloss anno 2018 både tilsat ingefær, essentielle mynteolier samt vitamin C og E. Jeg er vild med strukturen, som i virkeligheden har flere ligheder med en glansfuld balm end en gloss. Effekten på læberne er virkelig fin, uden at være prangende, og perfekt til et glowing nude sommer look.

Eyeshadow Palette 5, Natasha Denona

Først bliver jeg nødt til at fremhæve palettens look og feel, som giver mig flashbacks til 80’erne på den gode måde. Jeg er vild med den simple hvide palette og sammensætningen af nuancer i Natasha Denona’s Eyeshadow Palette 5. Paletten er en pro-palette af høj kvalitet med fem pods af ultrapigmenteret skygger tilsat let shine, hvor især den rosa farve er en personlig favorit.

Makeup Sponge, Beautyblender

Den ikoniske æggeformede makeupsvamp kræver næppe megen introduktion. Ikke desto mindre er Beautyblender det ultimative applikationsredskab, fremstillet til opnå en fejlfri hud med en naturlig finish. Den afrundede svamp er idéel til at påføre makeup-creme (foundation, CC- og BB creme mm.) eller flydende highlighter. Applikatoren kan bruges til at bygge foundation op eller til at definere en naturligt makeup med et “no makeup, makeup look”. Pro-tip: For at opnå en fejlfri makeup holdes Beautyblender under vandhanen, hvorefter overskydende vand presses ud af svampen. Applikatoren giver dermed en mere jævn påføring og suger ikke unødvendig produkt. Det anbefales at man rengør sin Beautyblender efter brug og udskifter svampen ca. hver 3. måned. 

FOLLOW IN INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLIDAY AHEAD & BALENCIAGA TRIPLE S RESTOCKED