BEST OF BUDGET #7

BEAUTY BUM & COMME DEUX #DISCOSKIN


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


GIFTED PRODUCTS: foundation LA MER toner BY WISHTREND  face cream KLAIRS bb cream KLAIRS cleanser SATURDAY SKIN soft lotion LA MER face mask COMME DEUX

Den opmærksomme læser har nok bemærket, at jeg er et glad for beauty. Jeg elsker at teste produkter og finde nye favoritter. Et af de seneste produkter jeg har testet er den nye #discoskin maske fra Comme Deux, som er en let exfolierende maske der tilføjer fugt og glød. Formelen indeholder mandelsyre, som er en blid exfoliator der trænger ned i porerne, renser og fjerner urenheder og døde hudceller. Masken er let “holografisk” på huden og glycerin gel gør at den føles varm når den påføres. Opvarmning af huden hjælper med at stimulere mikrocirkulationen og maksimere exfolieringseffekten af mandelsyren. Resultatet er en renset, fugtet hud med en fornyet glød. Man skal dog være opmærksom på, at kemisk exfoliering ikke går godt i spænd med sol og UV, hvorfor man skal holde sit ansigt i skyggen efter man har brugt masken.

Læs også: Nude Summer Glow

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEST OF BUDGET #7