UPDATE: 20 GOALS & DREAMS FOR 2018 SO FAR

TEKLA FABRICS BED LINEN


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


pillow case TEKLA FABRICS duvet TEKLA FABRICS

Jeg har kastet min kærlighed på det smukke sengetøj fra Tekla Fabrics, som er skabt med det formål at fremhæve naturen og dens egenskaber, og desuden fyldt en del i mit feed den seneste tid. Det lækre kvalitetssengelinned er holdt i naturlige farver for, at skabe en afslappet atmosfære i soveværelset og med en mission om at vise hvordan boligtekstiler kan gøre en forskel i hverdagen.

Umiddelbart tænker jeg at det sandfarvede sengesæt i 100% hør ville passe bedst ind i vores soveværelse, men det er svært at vælge når hele farveskalaen er så smuk. Find flere farver her (samt den fineste morgenkåbe i lyserød frotté).

Læs også: Bedroom Interior: Organic Bedding & A New Headboard 

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPDATE: 20 GOALS & DREAMS FOR 2018 SO FAR