CHECKED SUCCESSION & LEATHER ACCESSORIES

BEST OF BUDGET #8


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


shirt & OTHER STORIES glasses ASOS bag ASOS skirt & OTHER STORIES swimsuit & OTHER STORIES sandals & OTHER STORIES

Inden jeg rejser til Grækenland på senere på ugen har jeg fundet nogle budgetvenlige high street favoritter, som jeg ikke havde noget imod at pakke med i kufferten til et afslappet ferielook. De smalle cat eye briller er nok mest for sjov, men ikke desto mindre ret cool, selvom de ikke beskytter meget mod solen. Nederdelen kunne være et rigtig godt bud på den sorte midi nederdel jeg altid (!) mangler i garderoben. Hvorfor jeg tænker at jeg også hellere lige må tage forbi & Other Stories og kigge nærmere på den i løbet af ugen.

Læs også: Best Of Budget #7

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHECKED SUCCESSION & LEATHER ACCESSORIES