GUCCI PRINCETOWN METALLIC SLIDES FOR SALE

CASUAL BLAZER, GOTO SKIRT & SNEAKERS


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


blazer STELLA NOVA (GIFTED) t-shirt STORM & MARIE (GIFTED) skirt REALISATION PAR sunglasses LE SPECS sneakers ADIDAS (GIFTED) 

Den grå/mørkeblå ternede blazeren fra Stella Nova, som jeg nævnte nogle uger tilbage, viste sig (surprise) også at være en et godt match med den leopardprikkede nederdel, fra Realisation Par, som er gået hen og blevet mit goto item denne sommer. Jeg kan se at den er tilbage på lager igen på webshoppen og jeg har endda ladet mig fortælle af flere, at der ikke kommer told på hvis man bestiller ekspres levering (Realisation Par sender nemlig fra Hong Kong – direkte fra fabrikken gætter jeg på?). Hvilket jo er værd at tage med, hvis man overvejer at bestille.

Man kan også bestille dame sneakers her.

Læs også: Checked Succession & Leather Accessories 

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 COMMENTS

 • Ditte

  Hej 🙂 jeg er så forelsket i den nederdel, og håber den kommer på lager igen, men hvordan er den i størrelsen ? Og er der elastik eller fast linning ? Mvh Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Krogh

   Hej Ditte
   Den kommer vist på lager jævnligt – man skal bare være hurtig 🙂 Jeg syntes personligt at den er en smule stor i størrelsen. Jeg har en størrelse small og kunne sagtens have bestilt den i størrelse x small.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUCCI PRINCETOWN METALLIC SLIDES FOR SALE