CASUAL BLAZER, GOTO SKIRT & SNEAKERS

1ST DAY OF VACATION


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


skirt BAUM & PFERDGARTEN t-shirt & OTHER STORIES necklace ORIT ELHANATI  spf face/body cream CLINIQUE bag ASOS fan FERNFANS shoes & OTHER STORIES

Endelig ferie! Senere i dag flyver min kæreste og jeg til Athen, hvor vi har en enkelt overnatning inden vi i morgen sejler til den lille ø Sifnos i Kykladerne.  Jeg glæder mig helt vildt meget til to ugers afslapning, strand, god mad og det bedste selskab jeg kunne forestille mig. Indtil jeg er hjemme igen holder bloggen sommerferie med undtagelse af søndagens liste med 15 højdepunkter fra ugen der gik, som udkommer i morgen. Imellemtiden havde jeg ikke noget imod at pakke ovenstående med i kufferten i dag. Den prikkede nederdel fra Baum & Pferdgarten og den smukke halskæde fra Orit Elhanati i særdelseshed.

Læs også: Ready, Set, Festival! (Or I Wish)

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CASUAL BLAZER, GOTO SKIRT & SNEAKERS