1ST DAY OF VACATION

15 THINGS I DID THIS WEEK… #9


INDEHOLDER REKLAME-LINKS


Hermed en ny søndagsliste med et recap fra ugen der gik, som bl.a. bød på et nyt træningsforløb, en ny taske, tacos, fomo over Roskilde Festival, nyt hår, en ny serie og lidt til. Nu vil jeg holde jeg sommerferie! Imellemtiden kan I følge med på Instagram, hvor jeg selvfølgelig opdaterer løbende. Uge 29 var ugen hvor jeg…

Læs også: 15 Things I Did This Week #8

 1. Startede på et nyt sommer-træningforløb hos Sporting Health Club med Mille Hartmann og Daniel Løgstup, hvor vi sætter fokus på styrke og boksning. Sidstnævnte er en helt ny træningform for mig, som jeg glæder mig til at blive bedre til.
 2. Som sædvaneligt gik en hel masse skridt.
 3. Cyklede hele Amager rundt i søgen efter en populær blomstermark, som viste sig at være jævnet med jorden.
 4. Inviterede min kæreste på mini-golf og stegt flæsk…
 5. Bestilte tacos fra La Neta via Wolt. Hvilket fungerede rigtig godt og smagte helt sindssygt! Rabatkoden WEAREMAD giver 50 DKK i rabat på alle nye ordrer.
 6. Og is fra Nicecream – så godt! Næste gang skal jeg smage deres Sesame Street med tahini, chokolade fudge og ristet sesam.
 7. Endelig fik jeg gjort noget ved mit hår. Det foregik hos de dygtige mennesker hos RodeoØsterbro, hvor Benedicte tog sig godt af mit hår, klippede 10 cm af længden og tryllede pandehår frem!
 8. Havde det lidt fomo over ikke at være på Roskilde Festival og høre The Blaze, Eminem og Nick Cave & The Bad Seeds, Massive Attack med flere.
 9.  Mindede mig selv om at dobbelttjekke datoerne næste år, så vi ikke booker ferie oveni Roskilde Festival igen.
 10. Slog personlig pakkerekord hele 6 dage før afgang. Eller dvs. jeg har selvfølgelig ikke pakket kufferten 6 dage før ferien, men blot fundet de items frem som jeg skal have med…
 11. Endnu engang fandt 6 budgetfavoritter til feriegarderoben…
 12. Klikkede den fine nylon bumbag hjem fra Prada, som jeg efterhånden har skrevet om et par gange.
 13. Så The Layover med Anthony Bourdain Netflix, som har givet mig lyst til at rejse og smage på hele verden…
 14. Lagde neglelak for første gang i næsten et år. Jeg fandt den perfekte farve gel lak, Meringue fra Le Mini Macaron, som er let transparent og kun behøver et lag for en perfekt finish. Jeg er ret (læs: meget) kræsen når det kommer til neglelak, mest fordi resultatet skal være fejlfrit før jeg kan holde ud at se på det. Men Meringue er et godt match og hermed min nye feriefarve.
 15. Færdiggjorde The Princess Diarist af Carrie Fisher og gik i gang med at læse Ottessa Moshfegh’s Homesick for another world, som jeg har glædet mig helt vildt meget til at læse efter at have læst Eileen af samme forfatter tidligere på sommeren.

FOLLOW ON INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1ST DAY OF VACATION